Süper Lig'in 23. haftasında Medicana Sivasspor'u deplasmanda 1-0 yenerek çok önemli bir 3 puan kazanan Beşiktaş'ta Jose Sosa'nın sakatlığı canları sıktı.

Medicana Sivasspor maçında girdiği bir ikili mücadelede sakatlık geçiren Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Jose Sosa'nın adalesinde birinci derece yırtık tespit edildi.

Fulya Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi'nde çekilen MR'ında sol arka adalesinde birinci derece yırtık olduğu tespit edilen Jose Sosa'nın tedavisine hemen başlandı. Beşiktaş'ta sağlık ekibi Jose Sosa'yı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında 12 Mart'ta deplasmanda Club Brugge ile oynanacak maça yetiştirmek için harekete geçti.

Bu arada Jose Sosa'nın yaklaşık 1 hafta ya da 10 gün yeşil sahalardan uzak kalma ihtimalinin de olduğu ileri sürüldü. Buna göre Süper Lig'in 24. haftasında Ankara'da Osmanlı Stadı'nda oynanacağı açıklanan Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek. Arjantinli oyuncunun 12 Mart'taki Club Brugge karşısında da sahada yer alması beklenmiyor. Başarılı orta saha oyuncusu 22 Mart'ta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine yetişebileceği belirtiliyor.