Bu sezon gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlayan Kadirli Belediye Spor, istifa eden Teknik Direktör Tekin İncebaldır'ın yerine Teknik Direktör Cengizhan Aktaş ile anlaştı.
     Kadirli Belediye Spor Kulüp Başkanı Halil Gürsoy, Karatepe Park Otel'de düzenlenen imza töreninde, Tekin İncebaldır'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Cengizhan Aktaş'ın getirildiğini ifade etti.
     Başkan Yardımcısı Mehmet Gürlek ise takıma verdiği katkı ve destekten dolayı İncebaldır'a teşekkür ederek, kulüp olarak yeni bir yapılanmaya gidildiğini ve bu aşamada herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.
     Gürlek, Teknik Direktör Aktaş'a yeni görevinde başarılar dileyerek, takıma verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Kaymakam Necip Çakmak ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a teşekkür etti.
     Teknik Direktör Aktaş da Kadirli'yi yakından bildiğini ve bölgede Kozan, Ceyhan ile birlikte Şanlıurfa spor takımlarında 14 yıl profesyonel olarak futbol oynadığını belirterek, başarının birlik olunması halinde geleceğini söyledi.
     Aktaş, Kadirli Belediye Spor'un şampiyon olması için sonuna kadar mücadele edeceklerini anımsatarak, ''Allah izin verirse Kadirli'yi hak ettiği 3. Lige çıkarmak için buraya geldik. İnşallah bunu başaracağız. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.