Bulgaristan'ın Sofya kentinde yapılacak İşitme Engelliler Olimpiyatlarına Kahramanmaraş Belediyespor'dan 74 kiloda Oğuz Gürsel ile 96 kiloda İlhan Çıtak katılacak.

26 Haziran ”“ 4 Temmuz tarihleri arasında Sofya'da düzenlenecek olimpiyat müsabakalarında bu iki güreşçi mücadele edecek.

Öte yandan Universiade-2013 Üniversiteler Arası Olimpiyatları ise 6-17 Temmuz 2013 tarihleri arasında Rusya Kazan'da yapılacak. Bu olimpiyatlarda ise Kahramanmaraş Belediyespor'dan 55 kiloda Ziya Daylak, 74 kiloda Musa Gürbüz ve 96 kiloda Mustafa Özdemir katılacaklar.

Olimpiyatlara katılacak olan güreşçilerin Kahramanmaraş'ın adını duyuracağı için mutlu olduklarını ifade eden Kahramanmaraş Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci; “Her iki olimpiyatlarda da 5 güreşçimizin Milli Takım kadrosunda yer alarak ülkemizi temsil edecek olmaları sevindiricidir. Atasporumuz güreşe sahip çıkmak adına verdiğimiz mücadelemizin ne kadarda olumlu olduğunu görmekteyiz. 

Ben güreşçilerimizin ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine ve başarı ile döneceklerine inanıyor, şimdiden başarılar diliyorum” diye konuşarak güreşçilere başarılar diledi.