Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü ara transfer döneminde, Elazığspor'dan Gökhan Korkmaz, Kartalspor'dan Kerim Bölük, Gölcükspor'dan Abdullah Sönmez, Hatayspor'dan Fatih Yılmaz, Ciğilispor'dan Cenk Sarıtaş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Ahmet Üçgün'ü renklerine bağladı.

Belediye Başkanlık Toplantı Salonu'nda yapılan imza törenine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, Teknik Direktör Recep Aydemir ve futbolcular katıldı.

Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, imza töreninde yaptığı konuşmada, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Sezonun ikinci yarısına güzel bir kampla hazırlandık. Şu anda sakat ya da kart cezalı oyuncumuz bulunmuyor. 6 sporcumuzla yollarımızı ayırdık. 6 yeni sporcu ile anlaştık. Sezonun ikinci yarısında hedefimize emin adımlarla ilerleyerek bir üst lige çıkacağız" ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise sahada heyecansız, çıkmamak için direnen bir yapı görmek istemediğini ifade etti.

Yöneticilerin çok büyük emekler sarfettiğini dile getiren Poyraz, "Sizlerinde sahada aynı heyecanı duymanızı ve göstermenizi istiyorum. Vücut ısınız 38,5'i düşmemesi lazım. Hiçbir eksiğiniz yok. Başarmak için öncelikle inanmanız lazım. İnanan insanlar her zaman başarılı olurlar. Maçlarınızı final maçı havasında hisseder ve o heyecanla oynarsanız kazanmamanız için hiçbir sebep yoktur" dedi.

Poyraz, ikinci sezonda daha güzel bir oyun ve daha başarılı bir grafik çizeceğine inandığı sporculara, başarı diledi.

Daha sonra sözleşme imzalayan futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.