Bir dönem Kahramanmaraşspor'da futbolcu olarak oynayan ve daha sonra Kahramanmaraşspor Teknik Direktörlüğünü de yapan Yeni sezonda 3. Ligde şampiyonluk hedefi ile oynayacak olan Kahramanmaraş Belediyespor'da Ahmet Kazım Ertem'in sözleşmesinin sona ermesi ile birlikte Ahmet Kazım Ertem'in yerine getirilen Recep Aydemir, Kahramanmaraş'ta bir grup sporsever bir araya gelerek kurdukları Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret etti.

 

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor'a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Başkanlığına seçilen Dursun Özçelik'in başkanlığında yönetimde Soner Derşir, İlker Yiyen, Mahmut İmer, Ömer Gürlek, Emrullah Cezmi Gonca ve Mehmet Önal yer alıyor. Kahramanmaraş Belediyespor Teknik patronu Recep Aydemirin ziyaretinde Belediyespor Basın Sözcüsü Fatih Köşger, yardımcı Antrenör Halil Yücel de hazır bulundu.

 

“SABIRLI OLUN VE DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN”

 

2012 yılı Kasım ayı içerisinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana spor kamuoyuna hareketlilik kazandıran Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğine Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kahramanmaraş Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Taraftarlardan Destek beklediğini ifade ederek sabırlı olmalarını istedi.

 

Kahramanmaraş'ta olmaktan son derece mutluyum diyen Aydemir, “Kahramanmaraş Belediye sporda da olmaktan son derece mutluyum. Belediye sporun menfaatleri doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayet göstereceğiz çok çalışacağız. Geçmişte Kahramanmaraş spor da yapamadığımız şeyleri burada yapacağız. Burada her türlü imkanımız var. Sizlerde bunun destekçisi olacaksınız yanımızda olacaksınız inşallah. Hep beraber bu işi başaracağız arkadaşlar. Bu düşüncelerle Kahramanmaraş Halkından Destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ALT YAPI İLE İLGİLİ ÇOK CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

 

Alt yapı olarak çok ciddi projeleri olduğunu ifade eden Aydemir, “Memleketimizin çocuklarına sahip çıkacağız gençlerimize sahip çıkacağız, özellikle a takımla ilgili elimizden gelen her şeyi yapacağız ama alt yapıyla alakalı çok ciddi çalışmalar yapacağız. Bunu zamanla inşallah göreceğiz, takipçisi olacağım sizlerde takipçisi olun.  Çünkü memleketimizin çocuklarında çok iyi bir potansiyel var ve bu potansiyeli, biz o potansiyeli ortaya çıkaracağız. Buna Kahramanmaraş'ın ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

 

“BİRLİĞİN OLDUĞU YERDE BAŞARIDA OLUR”

 

Ziyaretten kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraş Belediyespor Basın Sözcüsü Fatih Köşger ise Kahramanmaraş'ta birliğin olduğu yerde başarının kendiliğinden geleceğini ifade ederek hep birlikte başarıya koşacaklarını söyledi.

 

Gecen sezon yaptıkları hatalardan ders çıkarttıklarını ve bu sezon aynı hatalara düşmemek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Köşger hep birlikte bu işin üstesinden geleceğiz. Taraftarımızla biz bir bütünüz. Bizde ayrım gayrım yok. Kahramanmaraşspor'da bizim takımımız Belediyespor'da diyerek Birlikten kuvvet doğacağını söyledi. 

 

“SİZ BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ”

 

Büyük Şehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Teknik Direktör Recep Aydemir' ve Kulüp Yönetimine çok teşekkür ederek şunları söyledi;

Kahramanmaraş'ta yeni bir oluşum olarak Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşspor'umuzu ayrım etmeden destekleyen ve tek çatı altında toplanmak adına kurduğumuz Büyükşehir Spor taraftarları Derneğini faaliyete geçirdik. Sağolsun Derneğimizin kurulumuna vesile olan ve bize destek çıkan Kulüp Başkanımız Mustafa Semerci ve Yöneticimiz Fatih Köşger'e çok teşlekkür ediyoruz. Bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş'taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Kahramanmaraş Belediyesporumuzun başına ise sizin gelmenize çok sevindik. Siz Kahramanmaraş'ı çok iyi bilen ve alt yapıya önem veren bir Teknik Direktörsünüz. Bu işi yüz akıyla inşallah götüreceği kanaatindeyiz, İnşallah yeni sezonda güzel bir mücadele geçiririz, Çünkü bu iş bütün cismiyle beraber bütün ruhunu ortaya koymaktır. İnşallah arkadaşımızda ekip arkadaşlarıyla beraber güzel bir sezon geçiririz” temennisinde bulundu.

 

(KAHRAMANMARAŞ'TA BUGÜN)