Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi temsilcimiz Kahramanmaraş Gençlerbirliği yeni kurulan Voleybol takımını yemekli bir basın toplantısı ile tanıttı. Divane Kafede gerçekleşen tanıtım toplantısına Voleybol takımı teknik ekibi ve oyuncuları ile çok sayıda gazeteci katıldı. 
Hedefini 3. Lig olarak belirleyen Kahramanmaraş Gençlerbirliği bir süredir hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bugün de Voleybol 2. Ligi temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile de hazırlık maçı yapan kırmızı-beyazlılar çıtayı yükseltti. 
BURSALI; 1,5 YILDA TARİH YAZDIK
Basın toplantısında konuşan Kahramanmaraş Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Serdar Bursalı, “1,5 yıl önce kurduğumuz Kahramanmaraş Gençlerbirliği olarak Futbol ve Basketbolun ardından şimdi de Voleybol da büyük hedefler için takım kurduk. Kurulumun ilk 4 ayında üç kupa kaldırdık. Futbol da 1. Amatör ligde, Bölgesel Amatör Lig hedefi ile mücadele ediyoruz. 5 yıl ileriyi düşünerek genç, dinamik ve çok kaliteli bir takım kurduk. Basketbolda Erkekler Bölgesel ligde mücadele ediyoruz. 1 Milyon 100 bin nüfuslu Kahramanmaraşımızı büyük bir gururla Basketbolda biz temsil ediyoruz. Şimdi de Voleybol da 3. Lig hedefi ile büyük atılım yaptık. İyi bir kadro kurduk. Gelecek için planlarımız ve çalışmalarımız var. Şehrimizi popiler olan futbol, basketbol ve volaybolda üst düzey temsil etmek istiyoruz. Voleybol takımımızı tanıtmak için düzenlediğimiz bu organizasyonla da takımımızı şehrimize tanıtmak istedik. Şehrimizin çocuklarıyla kimseden bir lira destek almadan yolumuza devam ediyoruz. Futbolda Kahramanmaraşspor’umuzun pilot takımı olduk. Burada genç yıldız adaylarını 2. Lige çıkarmak için emek veriyoruz. Bu alanda yanımızda olan Kahramanmaraşspor Başkanımız sayın Fatih Mehmet Ceyhan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Basketbolda kolejli bir ekip ile yola çıktık en büyük oyuncumuz 18 yaşında ve gelecek için ciddi çalışmalarımız var. Mesela kısa bir zaman sonra şehrimizin en büyük basketbol okulunu açıyoruz”dedi.
MAALESEF HİÇBİR BAŞARI CEZASIZ KALMIYOR
Amatör kulüplerin çilesi maddi desteksizlik diyen Kahramanmaraş Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Serdar Bursalı, “Biz Amatör kulüplere de büyük bir örnek olduk. Verdiğimiz emek bütün şehirde büyük takdir topluyor. Sadece 1,5 yılda bu kadar büyük yol kat etmemizi hayranlıkla takip edenler var. Maalesef şehrimizde hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Ben kendi gücümle parayla yapılamayacak işler yapıyorum. Şehrimizin çocuklarını geleceğe hazırlıyoruz. Oyuncularımız hem yetenekleri, hem de karakterleri ile örnek gösteriliyor. Bizim takımlarımızda bulunan bütün oyuncular spor kültürü ve ahlakı ile yetiştiriliyor. Üst düzey sporcu olamayanlar da gelecekte memleketine faydalı birer vatan evladı olsun, pislikten, bataktan uzak dursun diye çaba harcıyoruz. Yaptıklarımız ortada ve herkes yakından takip ediyor. Kısa zamanda yaptığımız başarılara ve büyük icraatlara rağmen hiç destek alamadık. Şehrimizde yüzlerce devasa sanayi kuruluşu var ama içlerinden hiçbiri maalesef bir amatör takımın yada başarının yanında olmuyor. Bu işlerde dev bütçelere de gerek yok. İnanın ufak tefek paralarla büyük işler başarılıyor bunun en büyük örneği biziz. Bana soruyorlar bu kadar büyük işler yaptın hangi parayla başardın diyorlar. Emin olun kendi cebimden harcadığım paralarla ve yanımda olan Ruhi Bilgi, Yılmaz Yanık, Serkan Altunbaş, Abdurrahman Saklayıcı, İsmail Coşkun gibi dostlarımın da emekleri ile kulübü bu noktaya kadar getirdim. İnşallah devamı da gelecek. Şuanda bir tane bir reklam veya sponsor bulamadık”diye konuştu.
KASABA TAKIMI REKLAM ALDI! BİZ ALAMADIK!
Haşa asla aşağılamak veya küçümsemek için söylemiyorum. Biz 1 milyon 100 bin nüfuslu şehri temsil ettik bir tane reklam alamadık. Rakiplerimizden biri 6 bin nüfuslu bir kasaba takımıydı ve karşımıza Spor Toto teşkilatının reklamı ile çıktı. Sordum rakip arkadaşların başkanına kendisi de bana “Başkanım bir milletvekilinin telefonuyla aldım. Yanımızda oldular bir telefonları yetti”dedi. Bizim bu şehirde verdiğimiz mücadele evimize harcadığımız üç beş kuruşu spor kulübüne harcayarak sonsuza kadar sürmez. Şehirlerde sosyal sorumluluk projelerine destek neredeyse hiç yok. Yaptığımız işi elde ettiğimiz başarıları duyanlar arıyor ve tebrik yağdırıyor ama şehrimizden destek alamıyoruz. Her şeyi bir tarafa bırakalım. Herkes spor totodan reklam alırken bize bunu bile çok gördüler. Biz gene de yolumuza devam ediyoruz. Son kuruşuma kadar bu uğurda harcamaya da hazırım. Şehrime, şehrimin gençlerine feda olsun”diyerek sözlerini bitirdi.