Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, PTT 1. Lig'de 4-1 mağlup oldukları Karşıyaka maçına ilişkin, "Maça genel olarak baktığımızda rakip üstün bir oyun ortaya koydu" dedi.

Şerit, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, puan alma adına çok önemli maçlar oynadıklarını ifade etti. Şerit, "Maça başladıktan sonra yediğimiz ilk gol oyun konsantrasyonumuzu bozdu. Kırmızı kart sonucu eksik kaldıktan sonra maçı çevirecek potansiyeli bulamadık. Özellikle ilk yarı rakibimiz üstün bir oyun ortaya koydu. İkinci yarı eksik kalmamıza rağmen oyuncularım, dişe diş bir mücadele ortaya koydular. Maça genel olarak baktığımızda rakip üstün bir oyun ortaya koydu. Karşıyaka'yı kutluyorum" diye konuştu.

Kahramanmaraşsporlu futbolcu Sinan Turan ise maça iyi hazırlandıklarını ancak ummadıkları bir an da gol yediklerini ve toparlanmak isterken ikinci golün geldiğini söyledi.

-Karşıyaka cephesi

Karşıyaka teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, tüm oyuncuları gösterdikleri üstün gayretten dolayı tebrik etti.

Takım olarak bir ekip olduklarını ifade eden Göksu, "Yönetici, futbolcu, taraftar hep beraber ekip olunca puan cetvelinde yukarıya doğru yükseliyoruz. Futbolcu kardeşlerim öyle söz vermişlerdi. Bugün de onu gösterdiler. Bundan sonra da takım oyuncularımız bu grafiği daha yukarılara çıkaracaklar" dedi.

Karşıyaka futbolcusu Rıdvan Şimşek de önemli bir maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.