Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, kendileri için çok önemli bir 3 puanı aldıklarını söyledi. Alınan 3 puanın ligde tutunma anlamında çok iyi bir başlangıç olduğuna inandığını belirten Şerit, "Biz takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz. Bunun karşılığı olan 3 puanı aldık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizler futbolcusundan teknik adamına, taraftarından yöneticisine bir bütün olmalıyız. Bu saydıklarımı hissettiğimiz sürece başarılı oluruz. Bu birlik ve beraberliğimizi koruyabilirsek ve hissettirebilirsek umuyorum daha iyi başarılara imza atarız.  Bir nefes aldık inşallah bu soluğu önümüzdeki maçlara yansıtırız" diye konuştu.

Kahramanmaraşsporlu futbolcu Zafer Özden ise haftalarca iyi oynamalarına rağmen galip gelemediklerini, 1461 Trabzon maçında da sonuca gittiklerini ifade etti.

 1461 Trabzon cephesi

1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu da alınan skordan dolayı üzgün oldukları belirterek "Ancak üzülmek işleri çözmüyor. İlk yarı yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik sonuç çok farklı olurdu. İkinci yarı mücadele olarak iyi olmasına rağmen skor olarak üzücüdür. Takım oyuncuları kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Hakemlerin maçı kötü yönettiklerini ileri süren 1461 Trabzonlu futbolcu Barış Meriş de "Söyleyeceğimiz sözler rakibin emeğinin önüne geçsin istemiyorum ama yaklaşık 7 yıldan beri profesyonel futbol oynuyorum. PTT 1. Lig'in bu kadar kalitesiz görünmemesini isteriz. Bugüne kadar gördüğüm en kötü hakem ve en kötü yardımcılarıydı" iddiasında bulundu.