Kahramanmaraşspor eski kaleci Taylan Aydoğan ile anlaşamayınca tecrübeli bir kaleci transfer etmek için kolları sıvamıştı. Geçmiş dönemlerde Kasımpaşa ile büyük başarılar yakalamış ama geçtiğimiz sezonu Elazığspor'da yedek olarak tamamlamış olan Kaleci Tolga Özgen ile yapılan sözleşme karşılıklı olarak fesih edildi.

 

Kocaeli Kartepe kampı sonrası yaşanan bir ihtilaftan dolayı her iki tarafta yollarını ayırmaya karar verdi. Yapılan görüşmeler sonrasında ise her iki tarafta yapılan sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edilmesi konusunda anlaştı. Tolga Özgen bu yaşanan gelişmeler sonrası Kızılcahamam kampına katılmadı. Kahramanmaraşspor daha önceden düşündüğü kaleci transferi için yeniden harekete geçti.

Kahramanmaraşspor As Başkanı ve transfer komitesi başkanı Ufuk Bilgetekin, Tolga ile karşılıklı olarak sözleşmemizi fesih ettik. Tolga'ya başarılar diliyoruz. Ersel gibi çok iyi bir kalcimiz var ama kaleye takviye yapmak zorundayız. Bu sebeple kaleci transferi yapacağız. Daha önceden listemizde olan isimler de var. Bu oyunculardan birini transfer edebiliriz"dedi.



spor46