PTT 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Hanefi Mahçiçek Stadı'nda, teknik direktör Orhan Şerit yönetiminde antrenmana kart cezalısı Şamil Ünal dışındaki tüm sporcular katıldı.

Futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından tek pas ve top kapma çalışması yaptı. İdman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Şerit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısına puan almak için çıkacaklarını belirtti.

Takımının alt sıralarda olduğunu anımsatan Şerit, şunları kaydetti:

"Hanemize yazılan her puan bizim için çok önemli. İç veya dış sahada olması önemli değil. Alt sıralardan kurtulmak için birinci hedefimizin puan olduğunu biliyoruz. Oyuncularım Boluspor maçında çok iyi mücadele etti. Kazanabilecek pozisyonumuz oldu ancak sonuçta bir puana razı olduk. Benim açımdan mücadelemiz yeni başladı."

Şerit, oyuncuların moral ve motivasyonunun iyi olduğunu, özellikle gol noktalarında etkili olmaya çalışarak galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.