PTT 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor'un yardımcı antrenürü Tayfun Şirin, 3-2 yenildikleri Orduspor maçına ilişkin  "Kalemize gelen 5 toptan üçü gol oldu" dedi.

Şirin, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, şehrin sunduğu imkanlarla beklentilerin paralel olması gerektiğini, bu nedenle her türlü imkanlarla en iyi mücadeleyi vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Son  9 günde üçüncü maçı oynadıklarını, göreve gelen teknik direktör Yılmaz Özlem'in lisanısın yetişmediği için tribünden takımı idare etmek zorunda kaldığını, onun verdiği direktifleri uyguladıklarını ifade eden Şirin, şunları söyledi:

"Kalemize gelen 5 toptan üçü gol oldu. Çok kötü goller yedik. Geçen haftanın neredeyse kopyası oldu. Ama ikinci yarı toparlandık. Tüm riskleri aldık, gol yiyebilirdik de atabilirdik de...İkinci penaltımız verilmedi. Hakem arkadaş bilmiyorum çok ağır da konuşmak istemiyorum ama ikinci penaltıyı vermek biraz 'zor' geldi her halde. Bizim olduğumuz yerden görüldüğü kadarıyla açık ve net penaltıydı. O penaltıyı verseydi en azından 1 puanı almış olacaktık."

Kahramanmaraşsporlu futbolcu Adem Aydın ise maça çıkmadan önce takım halinde iyi kenetlendikleri belirterek, "Sahada bugün istekli arzulu bir Kahramanmaraşspor vardı. Benim anlamadığım nokta Kahramanmaraş'a gelen hakemler çok rahat davranıyor. Çok rahat fauller veriyor. Bu da oyun direncimizi bozdu" dedi. 

- Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Çok zor bir deplasmanda 3 puan aldık için mutlu olduğunu söyledi.

Kahramanmaraşspor'un verdiği mücadeleyle bugüne kadar aldığı puandan daha fazlasını hak ettiğini gösterdiğini ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Bizi bugün çok zorladılar. 3-1'lik skorun ardından oyun biraz bize döndü. Gereksiz bir penaltı pozisyonu 3-2'den sonra son dakikalar biraz sıkıntılı geçti. 5 maçta 13 puan alan sporcularımı bu anlamda kutluyorum. Gol yemiyor bu takım diye diye bugün 2 gol yedik. En azından oyuncularımızda o gerginliği üzerlerinden atmış oldular. Bugün çok iyi oynayamadığımızı söyleyebilirim. Kısa sürede üç maç oynamamız, bu üç maçın ikisini deplasmanda oynamamız bizim için dezavantaj oldu."

Ordusporlu futbolcu Ferhat Öztorun, zor olacağını tahmin ettikleri maça 3 puanı düşünerek çıktıklarını belirtti. Öztorun, "Çok iyi oynamasak da 3 punanı almayı başardık. Önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir maçı var. Bütün hazırlıklarımız o yönde olacak" dedi.