Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, "Hep 1-0 geriden başlıyoruz. Bu özeleştiriyi yapmamız gerekiyor. Geçen hafta da böyle oldu." dedi.

Oynadıkları maçlarda ilk golü yemeleri ve hep 1-0 geriden başlıyor olmalarının sıkıntısını yaşadıklarını belirten Hikmet Karaman, "Bugün burada farklı başlayarak galip gelmeyi düşünüyorduk. 3'lü bir defans kurgusu vardı. Hücumda ve orta sahada fazla olma adına defansta bir kişi eksik oynadık. Fakat hep 1-0 geriden başlıyoruz. Bu özeleştiriyi yapmamız gerekiyor. Geçen hafta da böyle oldu." diyerek şöyle devam etti:

"Küme düşme potasındaki takımların böyle jokerleri yok. Takım toparlanıncaya kadar bir hayli zaman geçiyor. Planlar alt üst oldu. Oyuncu değişikliğinden sonra oyunda dengeyi sağlayıp ikinci yarı beraberliği yakaladık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra atmamız gerekirdi, penaltı veya Sercan'ın pozisyonu var. Bursa deplasmanı 3 puan sevindirici olur ama maçtan sonra 1 puan için hayıflandık. İlk defa tam takım Bursa'ya geldik. İnşallah kalan maçlarda herhangi bir sakatlık yaşamazsak bu kadro kalan haftalarda daha iyi şeyler yapacak. Bursaspor da çok iyi bir takım. Bugün Fernandao ve Şener'in olmayışı bizim için avantaj oldu."

Karaman, bireysel hataların da önüne geçemediklerini ve bunun da sonucu etkilediğini sözlerine ekledi.