Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Kasımpaşa: Ertaç Özbir, Veysel Sarı, Ryan Henk Donk, Lasha Dvali, Sancak Kaplan, Kubilay Aktaş, Andre De Castro Pereira, Oscar Scarione, Tunay Torun, Ryan Babel, Eren Derdiyok
Kayseri Erciyesspor: Zülküf Özer, Cenk Ahmet Alkılıç, Ethem Ercan Pülgir, John Boye, Mehmet Akgün, Yasin Pehlivan, Yacouba Sylla, Oğulcan Çağlayan, Jacques Zoua, Murat Yıldırım, Edinho
Goller: Dk. 14 Tunay Torun (Kasımpaşa), Dk. 43 Jacques Zoua (Kayseri Erciyesspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Ethem Ercan Pülgir (Kayseri Erciyesspor)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 33. haftasında oynanan Kasımpaşa - Kayseri Erciyesspor maçının ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.

14. dakikada Kasımpaşa, Tunay Torun ile 1-0 öne geçti. Bu dakikada ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Tunay Torun, topu sert bir şekilde kale ağzına gönderdi, o noktada topa kimse müdahale edemeyince top kaleci Zülküf Özer'in bacaklarının arasından geçip ağlarla buluştu: 1 - 0.

43. dakikada Kayseri Erciyesspor, Jacques Zoua'nın golüyle maçta eşitliği yakaladı. Bu dakikada savunmada Sancak Kaplan ile Lasha Dvali arasında yaşanan anlaşmazsızlıktan dolayı topu önünde bulan Oğulcan Çağlayan ceza sahası içi sağ tarafta son çizgiye kadar indikten sonra pasını Jacques Zoua'nun önüne bıraktı. Jacques Zoua da altıpasın içinde hafif sol çaprazdan boş kaleye şutunu çekerek meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 1.

Kalan dakikalarda iki takımın çabası gol getirmedi ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.