Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 4. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelede takımların ilk 11'leri belli oldu.

Süper Lig'in ilk 3 maçlık bölümünde 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayıp, Trabzon'un averajla önünde yer alan sarı lacivertliler, Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arayacak.

Süper Lig'de 13 maçtır kaybetmeyen, en son yenilgisini geçen sezonun 24. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği (2-1) karşısında yaşayan Fenerbahçe, yenilmezliğini de korumaya çalışacak. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan savunma oyuncuları Alves, Ba ve Kjaer bu maçta forma giyemeyecek. Savunmada Kadlec'in yanında Mehmet Topal görev alacak. Bursaspor'dan transfer edilen Ozan Tufan ise sarı lacivertli takımda ilk kez 11'de maça başlayacak.

Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından Kasımpaşa bu sezon 3 maçta sadece 1 gol yedi. O gol de Gençlerbirliği maçında İrfan Can’ın 35 metreden kullandığı serbest vuruştan Isaksson’un büyük hatasıyla gelmişti.

Karşılaşmaya her iki takım şu onbirler ile çıkacak:

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık
Kasımpaşa: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Veigneau, Castro, Donk, Scarione, Hakan Arslan, Del Valle, Adem Büyük
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Kadlec, Caner Erkin, Ozan Tufan, Josef De Souza, Volkan Şen, Nani, Van Persie, Fernandao