Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Dün yapılan antrenmana çıkmayan Selçuk İnan bugün takımla birlikte çalıştı.

Sarı kırmızılılar, antrenman öncesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü için, "Çanakkale Geçilmez" pankartı ve Türk bayrağıyla poz verirken, şehitletimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular topla koordinasyon ve fiziksel çalışmanın ardından taktik varyasyonlar gerçekleştirdi. İstanbul Başakşehir maçında sakatlanan ve tedavisine devam edilen Selçuk İnan, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Semih Kaya ise tedavisinin ardından havuzda özel bir çalışma yaptı. Tedavileri devam eden Sabri Sarıoğlu ve Burak Yılmaz da takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Bu arada Galatasaray'ın antrenmanını Kırklareli Kaynarca Belediye Başkanlığı'ndan gelen misafirler de takip etti. Sarı kırmızılılar, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.