Kasımpaşa'nın Titi lakaplı Brezilyalı futbolcusu Cristian Chagas Tarouco, Süper Lig'de Beşiktaş'la yapacakları maçtan puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.

Kasımpaşa Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Titi, "İyi çalışmaya devam ediyoruz. Puan cetvelinin üst sıralarında yer almak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Daha da iyi bir seviyeye ulaşıp daha yukarı çıkmak için çalışmalarımız devam ediyor. Umarım daha fazla galibiyet alıp yukarılara tırmanırız." şeklinde konuştu.

Kasımpaşa'nın 30 Ekim Cuma günü 21.45'te Beşiktaş'la yapacakları maçla ilgili de konuşan Titi, "En önemli şey maçı kazanmak, maçı kazanmak için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Beşiktaş'ı gayet iyi tanıyoruz oldukça güçlü bir takım. Biz de iyi oynayıp oradan puan ya da puanlar almak istiyoruz." diye konuştu.

Gelecek sene Avrupa Kupaları'nda mücadele etme adına sezon sonu kendilerini hangi sırada görecekleri yönünde bir soruya da Brezilyalı futbolcu, "Maç maç düşünmeyi tercih ediyoruz. Antrenörümüzün yaptırtığı çalışmalarına baktığımızda bunun olmaması için bir sebep görmüyorum. Umarım ligin sonunda üst sıralarda bitiririz." cevabını verdi.