Kulüplerarası U19 Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan 1930 Bafraspor U19 takımı Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.
    Takım antrenörlerinden Levent Kılıç ve Mustafa Bulat, “İlk öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. 2014-2015 sezonu bizim için çok zor geçti. Tüm zorluklara rağmen gençlerimizle birlikte mücadelelerimize devam ederek ilk önce ligden, sonra gruptan çıkarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık. 7 Mayıs’ta kura çekimleri yapılacak ve 13 Mayıs’ta ise karşılaşmalarımızı yapacağız. 2014-2015 sezonu içerisinde yaptığımız karşılaşmalarda bizleri yalnız bırakmayarak maçlarımızı izlemeye geldiniz. Maçlarımıza gelmeniz bizlere bir manevi güç verdi. Türkiye şampiyonasındaki yapacağımız karşılaşmalarda da güzel sonuçlar elde edip ilçemize dönmeyi düşünüyoruz.” diye konuştu.
    Kaymakam Halis Arslan ise “İlk öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Bafrasporun geleceği sizlerin yani gençlerin elinde . İnşallah maçlarınızı da izlemeye geleceğim. Bende iyi bir futbolcu seyircisi olduğum gibi yeşil çim sahalarda da ayrıca futbol oynadım. Türkiye Şampiyonası'nda yapacağınız karşılaşmalarda şimdiden başarılar diliyorum.”