Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Kayserispor kulübünde yapılan olağan genel kurulla birlikte Hilmi Derinel dönemi başladı. Derinel, yeni kulüp başkanı olurken, Kayserispor'un yeni onursal başkanı ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik oldu.

Kayserispor’da kulüp başkanı Bekir Yıldız'ın yeniden görev almayacağını haftalar önce açıklamasından sonra yapılacak olan genel kurulda işadamı Hilmi Derinel adaylığını açıklamıştı. Bugün yapılan genel kurulda Hilmi Derinel’in 23 kişilik yönetim kurulu listesi oybirliğiyle kabul edildi. Sarı kırmızılı kulübün yeni yönetim kurulu başkanı Hilmi Derinel oldu. Yeni yönetim listesi ise şöyle oluştu:

Ali Yıldız, Ahmet Demirel, Bülent İnciroğlu, Duran Güven, Ersin Kıranatlı, Fatih Akbeyaz, Hacı Ömer Okuducu, Hasan Ahmet Eskici, Halil Büyüknalbant, Hüseyin Beyhan , İshak Fazlıoğlu, Kadir Selim Sepici, Mehmet Delikan, Mehmet Mirat Elmacı, Murat Saçmacı, Mustafa Demir, Mustafa Ustaoğlu, Özkan İnce, Tahir Keskinkılıç, Tufan Koç, Vahdi Orhan, Veysel Çiftçi.

Süper Lig için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren yeni başkan Derinel, Süper lig için kadro kuracaklarını ve başarılı olacaklarını ifade etti. Derinel, daha sonra tebrikleri kabul etti.