Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Medicana Sivasspor ile berabere kalan Kayserispor’da teknik direktör Ertuğrul Seçme, beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını ve turu Sivas’ta geçmek istediklerini söyledi.

Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kayserispor kendi evinde Medicana Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, “Evimizde oynadığımız müsabakayı kazanmak istiyorduk. Ama olmadı. Pozisyonlar da var, değerlendiremedik. Ancak rakip takımın antrenörü, 80. dakikada kalecisinin arkasına geçip ‘yat yat’ diyor. Türk futbolu bu şekilde ilerlemez. İnşallah Sivas’taki maçta turu geçmek istiyoruz.” diye konuştu.

SİVASSPOR AVANTAJLI BİR SKOR ELDE ETTİ

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise maç sırasında tribünlere gönderildiği için basın açıklamasını yardımcı antrenör Orhan Kaynak yaptı. İki ayaklı bir maçta iyi skorla döndüklerini belirten Kaynak, “İki ayaklı maçın ilk karşılaşmasını avantajlı bir skorla bitirdik. Bugün istediğimiz oyunu oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle ilk yarıda goller bulmak istiyorduk ve öne de geçtik.” dedi.

Maçın ikinci yarısında hakemin verdiği kararlarla maçın önüne geçtiğini iddia eden Kaynak, “Maçın orta hakemi ikinci yarıda verdiği ve vermediği kırmızı kart pozisyonlarıyla maçın seyir zevkini düşürdü. Sonucunda da hocamız buna tepki gösterdi ve bundan atıldı. Özgür hocaya yakıştıramadım. Maçın ikinci yarısında maçın önüne geçtiğini düşünüyorum." diye konuştu.