Bursa'nın Mudanya ilçesinde faaliyet gösteren Klas Spor Kulübü, Türkiye Kickboks Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan şampiyonada, ilçeye iki ayrı şampiyonluk kazandırdı.

Isparta’da minikler, yıldızlar, genç ve büyükler kategorilerinde düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’na katılan Mudanya Klas Spor Kulübü sporcularından Öznur Altuntaş 55 kilogram Point Fight branşında, Furkan Yılmaz ise 30 kilogram yıldızlarda Point Fight branşında Türkiye şampiyonu oldu. Yaklaşık 3 bin sporcunun katılım sağladığı şampiyonada Öznur Altuntaş ayrıca elde ettiği derecelerle Milli Takım’a girmeye hak kazandı.

Mudanya Klas Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Necati Şimşek, 9 sporcusunun katıldığı şampiyonaya 6 sporcunun çeşitli nedenlerle katılamamasının derece sayısını etkilediğini belirtti. Şimşek, Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’ya gelen toplamda 10 dereceden 2’sinin Mudanya’ya ait olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Bir sporcusunun da milli takıma gitmeye hak kazanmasının ayrı bir mutluluk oluşturduğunu kaydeden Şimşek, uluslararası şampiyonada Mudanya, Bursa ve Türkiye’yi temsil edecek Öznur Altuntaş’ı kutladı.