Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Faturavizyon Kahramanmaraşspor, sahasında oynadığı Nazilli Belediyespor maçını kaybederek önemli bir avantajı değerlendiremedi. Karşılaşma öncesi futbolcuları soyunma odasında ziyaret eden ve galibiyete 30 Bin TL prim sözü veren işadamı Haluk Şerbetçi, takımın mağlup olmasına rağmen bu prim sözünün devam ettiğini belirtti.
Sezon başından bu yana ligde maddi açıdan çok büyük zorluklar çeken Kahramanmaraşspor'a iş adamlarından da destek gelmeye başladı. Faturavizyon yönetimi öncesinde Kahramanmaraşspor'a maddi ve manevi her türlü yardımda bulunan işadamı ve sevilen siyasetçi Haluk Şerbetçi, bu yönetime de prim desteğinde bulunacağının sözünü verdi. 
Karşılaşma sonrası bir değerlendirme yapan İşadamı Haluk Şerbetçi, Nazilli maçını kaybeden futbolcuların primi kaybetmediğini ve sözün Pendikspor maçında da geçerli olduğunu söyledi. Kahramanmaraşspor'a zor gününde umut olan Şerbetçi, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Futbolda her türlü sonuç vardır, galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet, bu üç sonuçlu Futbol Müsabakasında Sahada iyi mücadele ettik ama kazanan taraf Nazili Belediyespor oldu.Futbolcu arkadaşlarıma Nazilli Belediyespor Maçı için söz verdiğim 30 bin TL primden vazgeçmiş değilim. Hafta ortasında Çarşamba günü İstanbul deplasmanında Pendikspor Maçı galibiyetine 30 bin TL prim sözüm geçerli olacaktır. Ben inanıyorum, Kahramanmaraş'ın gururu bu Futbolcu arkadaşlarımız Pendik deplasmanından galibiyetle döneceklerdir. Sezon sonu 26 yıllık 1. Lig özlemine son vereceklerini düşünüp bizde bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akdeniz Aslanlarına elimizde geldiğince destek vermeye devam edeceğiz diyerek, gözümüz ve kulağımız, Hafta sonu oynanacak olan Pendikspor-Kahramanmaraşspor maçında olacaktır, takımımıza şimdiden yürek başarılar diliyorum.” dedi.
İşadamı Haluk Şerbetçi geçtiğimiz yıllarda da takımın zor günlerinde yanında olmuş, yine galibiyete çok ihtiyacı olduğu dönemlerde de takıma galibiyet pirimi vererek futbolcuları ateşlemişti.