Türkiye Kupası yarı final ilk maçında dün akşam konuk ettiği Medicana Sivasspor'u 4-1 mağlup ederek final için büyük avantaj yakalayan Galatasaray, Süper Lig'de oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Süper Lig'in 29. haftasında 4 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekip bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çalışan Galatasaray antrenmanında, kupa maçına ilk 11'de başlayan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından pas ve pres çalışması yaptı. Oyuncuların oldukça neşeli ve istekli oldukları gözlendi.

Galatasaray'da Hamit Altıntop dışında antrenman tam kadro gerçekleştirildi. Tecrübeli futbolcunun Akhisar Belediyespor maçında forma giyme ihtimalinin de çok düşük olduğu belirtildi.

Sarı kırmızılılar'ın antrenmanını, hafta sonu koşulacak "Wings For Life" hakkında bilgi veren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği üyeleri de takip etti. Ayrıca Hollanda'nın Rotterdam kentinden konuk gelen ziyaretçiler de çalışmayı izlerken Wesley Sneijder'e de büyük ilgi gösterdiler.

Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Sarı kırmızılı ekip 3 Mayıs Pazar günü de saat 17.30'da özel uçak ile İzmir'e hareket edecek. Kafile ardından da maçın oynanacağı Manisa'ya geçecek.