Erkoç, ziyarette, Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından Sırbistan’ın Subotica şehrinde düzenlenen şampiyonada, 50 kiloda bronz madalya kazanan Ertuğrul Kahveci ile 58 kiloda gümüş madalya elde eden Muammer Kılıç ve antrenörlerini kutladı.

Türk Milli Takımı'nın güreşte Avrupa ikincisi olmasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçilerinin büyük katkısının olduğunu vurgulayan Erkoç, şu ifadeleri kullandı: 

"Bu genç kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde yapılacak müsabakalarda daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Bu kardeşlerimin inşallah Dünya Şampiyonası ve olimpiyatlarda İstiklal Marşımızı okutacakları inancındayım. Çünkü bu ruhla çalışmalarını sürdürüyorlar."

Erkoç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı olarak olimpiyatlar ve Dünya Şampiyonası'nda derece yapacak sporcular yetiştirmek istediklerini kaydetti. 

Şampiyona gümüş madalya kazanan Ertuğrul Kahveci ise alınan başarının kendilerini mutlu ettiğini, başarıyı sağlamalarında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ve antrenörlerine teşekkür etti.

Muammer Kılıç da Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Başarıyı yakalamak için gece gündüz demeden haftanın 7 gününü antrenman yaparak geçirdiklerini dile getiren Muammer Kılıç, "Bu sayede Türkiye takımı olarak Avrupa ikincisi olduk. Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.