İstanbul Başakşehir takımının başarılı futbolcusu Mahmut Tekdemir, Fenerbahçe maçında kazanan tarafın kendileri olmasını diledi.

İstanbul Başakşehir, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Mahmut Tekdemir, iki taraf içinde zorlu bir maç olacağını kaydetti.

Tekdemir, "Zorlu bir maç olacak iki taraf içinde. Fenerbahçe şampiyonluk yarışını son maça kadar devam ettirebilmesi için bu maçı kayıpsız geçmesi lazım. Bizde dördüncülüğü garitilemek için üç puan almamız yeterli olacak. İçeride oynamanın avantajını kullanacağız. Ligi biz bir hafta daha erken bitirmek istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz." dedi.

Geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor ile oynadıkları maçta gol atmasına rağmen sevinmemesini de anlatan Mahmut, "Gol atınca pek sevinmedim. Onlar da küme düşüyordu. O yüzden sevinmek istemedim." ifadelerini kullandı.

Önümüzde ki senenin hedeflerinden de bahseden Tekdemir, "İnşallah bu sene dördüncü bitireceğiz. Seneye hedefi yükseltmemiz lazım. Çünkü çok iyi bir aile ortamı yakaladık. Bunuda dördüncülükle taçlandırmak istiyoruz. Diğer takımlardan ders çıkarmalıyız. Geçtiğimiz sene gruplardan dönmüştü Kardemir Karabükspor. Bu sene küme düştü. O yüzden hedefi hep yüksek tutacağız inşallah. Üstüne koyarak gitmek istiyoruz." diye konuştu.