Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, çok iyi bir takım olduklarını, bu sene de şampiyon olacaklarını söyledi.

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Kulübün basın sözcüsü Mahmut Uslu, medya mensuplarına açıklamalarda bulundu. Geçen sene de aynı şekilde konuştuğunu dile getiren Mahmut Uslu, şu ifadeleri kullandı: "Çok iyi bir takımımız var. Ve aynı takımla bu sene de inşallah şampiyon olacağız. Yaklaşık olarak üç dört haftadır yükselen bir grafiğimiz vardı. Dün de gördük ki bu grafik düşmemiş bazı arkadaşlar da fiziksel olarak üstüne koymuş. Üç dört gün daha 7 - 8 antrenman yapılacak. İnşallah ikinci yarıya hazırlanacağız."

Türkiye liginin sanıldığı kadar kolay olmadığını belirten Mahmut Uslu, "Rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağız. Önümüzdeki 3 haftada puan kaybetmezsek, geçen seneye yakın bir şampiyonluk görürsünüz. Biz buna inanıyoruz, oyuncularımız inanıyor, taraftarlarımız inanıyor. İnşallah bütünleşerek bu sene şampiyon olacağız." dedi.

"ÖNEMLİ; ANCAK ALTI BOŞ AÇIKLAMALAR'

Uslu, geçtiğimiz günlerde Türk sporu ve futbolunu yönetenler tarafından önemli; ancak altı boş açıklamalar yapıldığını savundu. Genel sporla ilgili ya başkan ya da kendilerinin çok önemli açıklamalar yapacaklarını dile getiren Uslu, "Yaklaşık bir hafta evvel yalnız futbolla ilgili değil, sporla ilgili çok büyük açıklamalar yapıldı. Ama altı boş olan açıklamalar yapıldı. Türk sporunun, Türk futbolunun çok büyük problemleri var; ancak bu anlatılanlar değil. Ekonomik olsun, taraftar olarak olsun güç olarak en büyük kulüplerden birinin temsilcisi olarak söylüyorum. Futbolda ve sporda çok önemli problemler var. Devletten beklenen çok büyük aksaklıklar var. Cumhurbaşkanı dahil spor bakanına kadar bu raporlar hazırlanacak. İnşallah çok yakında da kamuoyuna açıklanacak." ifadelerini kullandı.

"ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ MAÇI ALIRSAK GEÇEN SENEKİ GİBİ BİR MANZARA GÖREBİLİRSİNİZ"

Lig yarışına yönelik açıklamalar yapan Uslu, "Dediğim gibi Türkiye ligi çok zor bir lig. Üç önemli maçımız var. Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor ondan sonra da kendi sahamızdaki maç. Bunları alırsak geçen seneki gibi bir manzara görebilirsiniz." diye konuştu.