PTT 1. Lig ekibi Manisaspor, bir süredir denediği Özbekistanlı orta saha oyuncusu Asror Gafurov'u renklerine bağladı. 20 yaşındaki futbolcu, kulüp binasında 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, deneme sürecinde yeteneği ve çalışkanlığı ile kendisini kanıtlayan Asror'u geleceğe yatırım olarak gördüklerini söyledi. Özbek futbolcu da Manisaspor gibi büyük bir camianın ferdi olduğu için mutluluk duyduğunu belirtti. Gafurov, kendine güvenenleri mahçup etmemek için daha çok çalışacağını kaydetti. Özbekistan Oliy Ligi takımlarından Pakhtakor Tashkent'in altyapısından yetişen Gafurov, 2011-2013 sezonlarında, yaş gruplarında 49 maçta 6 gol atıp 13 asist yaptı.

Bu arada PTT 1. Lig’de ilk yarıyı 17 puanla düşme hattında tamamlayan Manisaspor, ikinci yarı perdesini yarın Giresunspor deplasmanında açacak. Giresun Atatürk Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı, Serkan Tokat yönetecek. Siyah-Beyazlı ekipte, sarı kart cezalısı kaptan Mikic'in yanısıra sakatlığı süren Gökdeniz Varol ile serçe parmağı kırılan kaleci Emre Yavaş forma giyemeyecek. Manisaspor'da yeni transferler Sercan, Hüsnü ve Şaban'ın, ilk 11'de yer alması bekleniyor.