Sivas 4 Eylül Stadı'nda Medicana Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmadan Sarı-Lacivertli ekip 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Medicana Sivasspor-Fenerbahçe maçının görüntüleri, golleri bu haberimizde sizleri bekliyor. Medicana Sivasspor-Fenerbahçe maçının özet görüntüleri ve golleri bu haberde...

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 14. dakikada Abdoulaye Ba, 75. dakikada Uygar Mert ve 90. dakikada Bruno Alves'ten gelirken Sivasspor bu gollere 27 ve 30. dakikalarda Batuhan Karadeniz ile karşılık verebildi.



Stat: 4 Eylül
Hakemler: Abdülkadir Bitigen, Mustafa Sönmez, Serkan Oğulcan
Medicana Sivasspor: Ernestas Setkus, Cicero Cicinho (Dk. 82 Çağatay), Manuel Da Costa, Ümit Kurt, Fatih Çiplak (Dk. 46 Ziya Erdal), Hakan Özmert (Dk.67 Hakan Arslan), Adem Koçak (Dk. 46 Mehdi Taouıl), Erkan Kaş, Beykan Şimşek (Dk. 46 Orhan Gülle), Burhan Eşer (Dk 46 Aatıf), Batuhan Karadeniz (Dk. 77 Musa Sinan Yılmazer)
Fenerbahçe: Fabiano Riberio, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 61 Simon Kjaer), Josef De Souza, Moussa Sow (Dk.61 Nani), Diego Ribas ( Dk.61 Gökhan Gönül), Raul Meireles, Şener Özbayraklı (Dk.61 Uygar Mert), Michal Kadlec (Bruno Alves), Alper Potuk, Abdoulaye Ba (Dk.61 Caner Erkin), Miroslav Stoch(Dk. 46 Jose Fernandao)