Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 7. haftasında Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak mücadelenin 11'leri belli oldu. Sarı kırmızılı takımda genç futbolcu Sinan Gümüş ilk defa onbirde başlıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile deplasmanda berabere kalarak taraftarlarını üzen Galatasaray, Medipol Başakşehir karşısında moral arıyor. Devler Ligi'ndeki kötü performansının aksine ligde son 4 maçı kaybetmeyen, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirve yarışına ortak olan Galatasaray, Medipol Başakşehir maçını da kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

Kaptan Selçuk İnan'ın aldığı 2 maçlık ceza sona ererken, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ile Hamit Altıntop ise Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Sarı kırmızılılarda sakatlığı tamamen geçen ancak Gaziantepspor ve Astana maçlarında süre bulamayan Aurelien Chedjou ise bugünkü mücadelede ilk 11'deki yerini aldı.

Galatasaray'da genç futbolcu Sinan Gümüş de ilk defa ilk onbirde başlıyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetecek. Takımlar ise sahaya şu onbir ile çıkacak:

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Serkan Tokat, Mehmet Cem Satman, Serkan Çimen
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Badji, Cenk Ahmet, Emre Belözoğlu, Visca, Enver Cenk Şahin, Mehmet Batdal
Galatasaray: Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Sinan Gümüş.