Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde Beşiktaş'a 5-2 mağlup olan Mersin İdmanyurdu'nda gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Akhisar Belediyespor maçına çevrildi.

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem'de Beşiktaş mağlubiyetini geride bıraktıklarını belirterek, ligin ikinci haftasında karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçına odaklandıklarını söyledi.

Erdem, ligin ilk haftasında sahalarında konuk ettikleri Beşiktaş karşısında alınan 5-2’lik mağlubiyetin camida büyük üzüntü yaşattığını ancak bu maçı geride bıraktıklarını kaydederek, "Lig uzun bir maraton. Tüm olumsuzluklara rağmen iyi bir ekibe sahibiz. Ligin ilk haftasında Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyeti bir tarafa bırakıp, önümüzdeki hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında yapacağımız önemli karşılaşmaya odaklanmamız şart. Ligdeki maçlara tek tek bakarak, bu şekilde hazırlanıyoruz." dedi.

Teknik direktör Mesut Bakkal’a da güvendiklerini belirten Erdem, "Takımın içinde bulunduğu zor şartlar altında görevi kabul edip takımın başına geçen Mesut Bakkal’a yönetim olarak güvenimiz tam. İyi işler çıkaracağını biliyoruz. Önümüzdeki haftalarda üst üste alacağımız galibiyetlerle de bu güvenimizin ne kadar yerinde olduğunu kendisinin göstereceğinden hiçbir şüphemiz yok." diye konuştu.