Kulüplerbirliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşçan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan toplantıda Erdoğan'ın bir devlet büyüğü olarak gösterdiği duyarlılığı gördüklerini söyledi.

Süper Lig'de mücadele eden takım kaptanları ile birlikte Yıldız Sarayı'nda yapılan toplantının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hoşçan, "Cumhurbaşkanımızın yaşanan olaya bir devlet büyüğü olarak gösterdiği duyarlılığı gördük. Kendisi bugün takım kaptanlarını, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüplerbirliği Vakıf yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Kaptanlar dinlenildi. Birlik ve beraberlik için güzel görüşmeler oldu. Olumlu mesajlar ve hoş bir sohbet vardı. Biz artık bu olayları bir daha yaşamak istemediğimizi ve tüm kulüpler olarak duruşumuzun ne kadar anlamlı olduğunu gördük." dedi.

Takım kaptanlarının da önerileri olduğunu ifade eden Hoşçan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolcuların güzel önerileri oldu, onları aldılar. Futbolun artık skor endeksli olmasını, abartılı olaylara girilmemesi ile ilgili takım kaptanlarının güzel yorumları vardı. Bende onları güzel yorumlarından dolayı kutluyorum. Hepsi güzel mesajlarını verdiler ve verimli bir toplantı oldu."