Sırbistan’da 04-09 Ağustos tarihleri arasında organize edilecek Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkacak Serbest Stil Milli Güreşçiler, Kızılcahamam’da hazırlıklarını sürdürüyor.

2014 yılında büyük başarıların altına imza atan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından Sırbistan’ın Subotica şehrinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda kürsüde yer almayı hedefliyor.

TEKNİK DİREKTÖR YAVAŞER: BOL SAYIDA MADALYA VE TECRÜBE İLE DÖNECEĞİZ

Uzun bir hazırlık sürecinin ardından sona yaklaştıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Gökhan Yavaşer, bu organizasyondan bol sayıda madalya ve kazanılan tecrübelerle yurda döneceklerini söyledi.

Yeni kadro kurduklarını, geleceğin önemli güreşçileri olacak isimlerle madalya kovalayacaklarını belirten Gökhan Yavaşer, "Sırbistan'da gençlerimiz hem kürsü hem de tecrübe için ter dökecekler." diyerek şöyle konuştu:

"İlk defa Avrupa’da güreşecek sporcuları bünyemizde barındırıyoruz. Antrenör arkadaşlarımla beraber güreşçilerimizi en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Son günlerde yaşanan üzücü olaylar ve şehit haberleri, hepimize derin üzüntü ve keder yaşattı. Vatan ve bayrak sevgisine sahip olan sporcularımız, Sırbistan’da şehitlerimiz için de mindere çıkarak bol sayıda madalya ile yurda dönecektir."

Avrupa Şampiyonası’nda serbest stilde ay yıldızlı mayo giyecek sporcular ve kiloları ise şöyle:
42 kilo Doğan Kara, 46 kilo Engin Çetin, 50 kilo Ertuğrul Kahveci, 54 kilo Cabbar Duyum, 58 kilo Muammer Kılıç, 63 kilo Hasan Kaya, 69 kilo İbrahim Çağlayan, 76 kilo Muhammed Ali Güngör, 85 kilo Nail Seyyar, 100 kilo Mehmet Aybars Karabulut.