Gaziantepspor’un yeni Teknik Direktörü Mutlu Topçu, ilk etap kamp çalışmalarından memnun olduğunu dile getirerek, “Yapılan ve yapılacak transferlerle daha da güçlü hale geleceğiz.” dedi.

Gaziantepspor, Celal Doğan Tesisleri’nde yaptığı akşam antrenmanı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan yeni Teknik Direktörü Mutlu Topçu, ilk etap çalışmalarının yarın biteceğini, ikinci etap kamp çalışmalarının ise bayramdan sonra Avusturya’da devam edeceğinin bilgisini verdi. Oyuncularından memnun olduğunu açıklayan Topçu, “Yapılan ve yapılacak transferlerle daha da güçlü hale geleceğiz. Geçen sene bu takım belli bir çıtaya yükseldi. İlk 10’un içerisinden daha iyi bir netice almak istiyoruz. Abuda, Anton, Mehmet Sedef geldi. Bunlar çok kaliteli futbolcular. Oyun anlayışı anlamında bize çok katkıda bulunacaklar. Transferlerden memnunuz. Ofansif anlamında bir oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Defansa da bir oyuncu daha alabiliriz.” diye konuştu.

Gaziantep’e gelmekte zorlanmadığını dile getiren Gaziantepspor’un yeni transferi Mehmet Sedef, “Ben zaten Kilisliyim, memleketime geldim sayılır. Bende buraya bir değer katmaya geldim. İnşallah hayırlı olur. Takım olarak başarılı olacağımızı düşünüyorum. Takım için elimden geleni yapmak istiyorum. Sürekli oynamak istiyorum.” açıklamalarına yer verdi.

Geçen seneden daha iyi olmak istediklerini belirten Erdem Şen ise, ligde ilk 5’te olmayı hedeflediklerini kaydetti.

John Chibuike de çalışmalardan memnun olduğunu ve yeni sezonun zorlu geçeceğini söyledi.