Gençlerbirliği antrenörü Naci Şensoy, Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyeti ilk iki hafta üzdükleri taraftarlara ve başkana armağan ettiklerini söyledi.

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaparak ilk iki haftayı mağlubiyetle kapatan Gençlerbirliği, kendi sahasında karşılaştığı güçlü rakibi Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek 3 puanla tanıştı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antrenör Naci Şensoy, bazen maçlarda iyi futboldan ziyade rasyonel ve akılcı oynamak gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Skora oynamanız lazım. Hafta içerisinde bir hoca değişikliğine gidildi. Bu karşılaşmada hem geçen yıl oynayan futbolcuları hem de yeni transferleri iyi tanıyan ben vardım. İlk iki maçta iyi oynayarak mağlup olmuştuk. Önemli kritik anlarda konsantrasyonumuzu kaybediyorduk. Ama iyi oyun bu üçüncü maç için umut verdi. Bütün planlarımızı buna göre yaptık. Özgüvenimizi 1 gram bile kaybetmeden bu maça hazırlandık. Bugün çok güçlü bir takıma karşı oynadık. Rıza hocayı tebrik etmek lazım. Kasımpaşa çok iyi yerlere gelecektir."

Kendilerini futbolculara futboldan çok satranç oynayacaklarını söylediğini ifade eden Şensoy, "Satranç oyuncusu gibi düşünmek zorundaydık. Fırsatları bekledik. Gol yemeden galibiyet golünü bulmamız gerekti. Nitekim öyle oldu. İlk yarıda her iki taraf gol bulabilirdi. İkinci yarı onları çok iyi kilitledik. Bir iki tane kontra atakla pozisyonlara girdik. Çok mutluyuz. İlk iki hafta üzdüğümüz taraftarlarımıza ve başkanımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz." cümleleriyle sözlerini tamamladı.