Fenerbahçe Ülker'in Yunanlı oyuncusu Nikos Zisis, Real Madrid maçının çok farklı olacağını söyledi.

Sarı lacivertli basketbolcu Nikos Zisis, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Final Four'da Real Madrid ile eşleşmelerini değerlendiren Zisis, "Bu maç çok daha farklı atmosferde oynanacak. UNICS Kazan forması altında Real Madrid’i yenmiştik ama bence bizi biraz hafife almışlardı. 3 hafta sonra çok farklı bir maç olacak." diye konuştu.

Detaylar üzerine çalışacaklarını belirten Nikos Zisis, "Tüm detaylar üzerine çalışacağız. Real Madrid bunu özellikle son yıllarda çok yapıyorlar. Sıkıştıkları zaman savunmalarını değiştiriyorlar." yorumunda bulundu.

Ricky Hickman'ın sakatlığı sonrasında sorumluluğunun arttığını belirten Yunan oyuncu, "Ricky Hickman bizim için önemli bir oyuncu. Talihsiz bir sakatlık yaşadı. Onun sakatlanmasıyla sorumluluğum arttı. Takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapmam gerekiyor. Taraftarımız harika ve bize destek oluyor. Özellikle de Euroleague’deki Maccabi maçlarında bize harika bir şekilde destek verdiler." dedi.

Öte yandan Fenerbahçe forması giydiği için de kendisinin şanslı olduğunu dile getiren Zisis, "Fenerbahçe Ülker’e geldiğim için çok şanslıyım. Koçumuz da bana fırsat verdi ve elimden geleni yapmaya çalıştım. İlk hedefimiz ilk 8 içinde yer almaktı, ardından final four’a kalmayı hedefledik. Hedefimize de ulaştık. Takımıma daha fazla katkıda bulunmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Kaybedilen CSKA Moskova ve Olympiakos maçları hakkındaki görüşleri sorulan Nikos Zisis, şu cevabı verdi: "Mağlubiyetler sonrasında kesinlikle umutsuzluğa kapılmadık. Önümüzdeki maçları düşündük ve daha fazla çalışmaya başladık. Bunun sonucunda da galibiyetlerle Final Four’a kaldık."