Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, “Hafta sonuna kadar bu tempo ile çalışıp çok önemli bir takıma karşı oynayacağız. Bunu biliyoruz. Böyle bir takıma karşı oynamak çok zor ama biz her hafta zorlu maçlar oynamaya alıştık.” dedi.

Gaziantepspor, Süper Lig'in 20. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü Kamil Ocak Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Türkiye Kupası maçının olmamasını iyi değerlendiren Güneydoğu temsilcisi, Celal Doğan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçına hazırlanıyor. Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde, 5’e 2 oyun, pas çalışmaları ve yarı alanda çift kale oyun çalışmaları gerçekleştirildi.

Antrenman önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan Okan Buruk, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını ve evlerinde oynamanın avantajını iyi kullanacaklarını dile getirdi.

Eksik ve cezalı futbolcunun olmamasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Buruk, “Kupa maçımızın olmaması çalışma süremizi uzattı. Hem taktiksel hem de fiziksel olarak çalışma tempomuz daha fazla, daha rahat çalışıyoruz. Sakatımız, cezalı oyuncumuz yok, bu anlamda mutluyuz. Hafta sonuna kadar bu tempo ile çalışıp çok önemli bir takıma karşı oynayacağız. Bunu biliyoruz. Hem futbol olarak hem de ligdeki sıralaması olarak çok iyi durumda. Böyle bir takıma karşı oynamak çok zor ama biz her hafta zorlu maçlar oynamaya alıştık. Kim ne olursa olsun en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu hafta da aynı şekilde en iyisini yapacağız.” açıklamalarında bulundu.

Kırmızı beyazlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.