Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, kazanmaya devam ettikçe rakiplerinin tedirgin olacağını söyledi. Tecrübeli futbolcu Olcan Adın, şampiyonluğun da en büyük adayı olduklarını belirtti.

Alibeyköy Spor Kompleksi'nde Puma Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası tanıtım toplantısına katılan Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk olarak tanıtım toplantısında konuşan Olcan Adın, takım olarak iyi performans gösterdiklerini kaydederek, "Çok iyi durumdayız. Her zaman kazandığımız sürece rakiplerimiz tedirgin olacak. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Sezon başında söylemiştim bu sene 4. yıldızı takacağız, inşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz." dedi.

Toplantı sonunda soruları da cevaplayan Adın, dün Medicana Sivasspor karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirdi. Olcan Adın, "Sivas deplasmanı her zaman zordur. Bizim için de iyi oldu fakat iyi oynayıp kazanmasını bildik. Gerçekten hava çok soğuktu ama soğuk, yağmur, kar bu saatten sonra bizi etkilemez. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Çok zevkli bir maç oldu ama sonunda kazanmasını bildik. Kazandığımız için de çok mutluyuz." diye konuştu.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili de Olcan Adın, "Rakiplerimiz de kazanıyor, ama biz kazandığımız sürece onların ne yaptığı bizi ilgilendirmeyecek. Biz kazanalım, elbette onlar puan kaybedecek. Onlarla da maçlarımız var. Biz kazandığımız sürece hiçbir sıkıntı yaşamayız." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle takımda olumlu değişimler olduğunu belirten Olcan Adın, "Hamza hoca ile milli takım geçmişimiz var. Milli takımda birlikte çalıştık. Bizim nasıl futbolcular olduğumuzu, kişiliğimizi çok iyi biliyor. Antrenmanlarda olsun, sonrasında olsun, gerçekten ağabey kardeş ilişkimiz var. Bu da aldığımız sonuçlara, takımın gösterdiği performansa da yansıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Ligin 23. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları derbi mücadelesiyle ilgili de konuşan Olcan Adın, "Derbi maçları, her zaman ligin kaderini etkileyen maçlardır. O maç da çok zor olacak fakat biz oraya kazanmak için gideceğiz. Kazanacağımıza da inanıyorum." şeklinde konuştu.

Açıklamalarının ardından antrenman sahasına çıkan Olcan Adın, performans parkurunda kısa süreli antrenman yaptı.