Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş,Torku Konyaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Umuyorum istediğimiz oyunu oynayıp 3 puan alıp tekrar kendimizi güçlü hissederiz." dedi.

Balıkesirspor teknik direktörü Özdeş, Spor Toto Süper Ligi 19. haftasında pazar günü evinde Torku Konyaspor ile oynayacağı maç öncesi Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli hoca, maça iyi hazırlandıklarını belirterek, sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk yarısının son iki maçlarında oynadıkları Gaziantepspor ve Trabzonspor maçlarının son dakikalarında puan kaybettiklerini hatırlatan Özdeş, "Akhisar Belediyespor maçının uzatma dakikalarında puan kazandık ve ikinci yarıya puanla başlamış olduk. Ancak her maçı tek tek düşünmek gibi bir durumumuz var. İkinci yarı evimizdeki ilk maçı oynayacağız. İçeride oynayacağımız maçları çok daha önemsiyorum. Çünkü buradaki enerjinin bize avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Konya maçı için ilginin büyük olduğunu duydum. Bize sevenler bize güvenmeye devam etsin. Biz de onlara layık olmaya çalışacağız." dedi.

Takımda sakat oyuncunun bulunmadığını ifade eden Kemal Özdeş, takımda şuanda 8 yabancı oyuncunun olduğunu bildirdi. Tecrübeli teknik adam, takımda 21 futbolcu ve 5 kalecinin olduğunu belirterek, "İlk yarıya oranla daha nitelikli bir takımız. Gelen oyuncularımızın bize uyumu gerçekleştikçe takımımız daha güçlü bir hala alacak. Daha nitelikli bir takımla alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Bu maça iyi hazırlandık. Umuyorum istediğimiz oyunu oynayarak 3 puan alıp tekrar kendimizi güçlü hissederiz." ifadelerini kullandı.

Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde bulunan antrenman sahasının bakımda olması nedeniyle 2 gün Akhisar Belediyespor tesislerinde çalıştıklarını aktaran Özdeş, kendilerine yardımcı olan Akhisar Belediyespor yönetimine teşekkür etti.