Özel Sporcular Türkiye Artistik Jimnastik Şampiyonası'nda birinci olan Sercan Sarmaşık, Muğla Valisi Amir Çiçek'i makamında ziyaret etti. İzmir'de 27-29 Mayıs 2015 arasında yapılan şampiyonada Muğla'yı başarıyla temsil ederek altın madalya kazanan Sarmaşık'a, ziyaret sırasında antrenörü Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü öğrencisi Mert Bakırsini ve Üniversite Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gamze Abur eşlik etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Çiçek, "Özel sporcumuz, başarısıyla hem ailesini hem de bizleri gururlandırmıştır. Sporu herkes yapabilir ve yetenekleri doğrultusunda, tıpkı Sercan'da olduğu gibi büyük başarılar da elde edebilir. Sporcumuza olan katkısından dolayı antrenörümüzü de tebrik ediyorum. Sporu yaşam tarzı olarak benimseyenlerin önünde hiçbir şey engel değildir." dedi.

Çeşitli şehirlerden 38 kulüp ve 172 sporcunun katıldığı şampiyonada, 20 yaş üstü grupta 17 sporcu arasında birinci olan Sercan Sarmaşık, Muğla'yı özel sporcu kategorisinde temsil eden ilk kişi olma özelliği taşıyor.