Türkiye Basketbol Ligi’ni zirvede tamamlayan Pınar Karşıyaka takımı, şampiyonluğu Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte kutladı. Kutlama törenine şampiyon takımın oyuncuları ve teknik heyetin yanı sıra Karşıyaka Kulübu Başkanı Ali Erten, Pınar Karşıyaka Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu ve yöneticiler katıldı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, şampiyonluktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Pınar ve Karşıyaka Spor Kulubü arasındaki ilişki bir sponsorluk ilişkisinden çok farklı. Pınar ve Karşıyaka arasında duygusal bir bağ var. Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar’ın liderliğinde Yaşar Holding olarak 60 yılı aşkın süredir Karşıyaka Spor Kulübü’nü destekliyoruz. 1998 yılından beri de Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın ana sponsoruyuz. Pınar Karşıyaka’nın gerçekleştirdiği başarılar bizleri çok mutlu ediyor.” dedi. Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı ve lig şampiyonluğunun bir başlangıç olduğuna inandığını belirten Yaşar, “Önümüzdeki yıl da Euroleague’de Pınar Karşıyaka ülkemizi başarıyla temsil edecek. Pınar Karşıyaka’nın hak ederek çıktığı Euroleague yolculuğu kabul edildiği takdirde bizim için yeni bir sayfa olacaktır. Yakalanan bu başarılarda emeği geçen Pınar Karşıyakalı basketbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi kutluyorum. ” diye konuştu.

Yaşar Topluluğu’nun uzun yıllardır basketbola ve spora destek verdiğini kaydeden Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, “ Kulüp tarihimizin yarısından fazla süredir süren Yaşar Holding ile birlikteliğimiz bir gönül bağı, bir aidiyet duygusudur. Sponsorluğun çok daha ötesinde aslında bir gönül bağıdır. ” dedi.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise, “Bizim bir hayalimiz vardı. İnananarak takım olarak, seyircimizle bütünleşerek bu hayalimizi gerçekleştirdik. Şampiyonluğun kazanılmasında en büyük katkıyı veren basketbolcularımla gurur duyuyorum. Taraftarımız en büyük itici gücümüz, Bizi koşulsuz destekleyen sponsorumuz Yaşar Topluluğu’na ve Pınar Grubu’na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Pınar KSK Basketbol Takımı ve yöneticileri kutlama yemeği sonunda Yaşar Holding yöneticilerine imzalı basketbol topu armağan etti.