Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe’ye karşı aldıkları galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de 33 maçlık yenilmezliğine 2 - 1’lik skorla son veren Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Roberto Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Benim ve takımın için mükemmel bir maçtı. İyi defans yaptık, atakları iyi durdurduk. Ofansif yönden iyi ataklara çıktık. Tabii ki böyle büyük bir takım karşı böyle bir galibiyet bizi çok mutlu etti. Devamı gelecektir.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe taraftarına da sevgilerini gönderen Roberto Carlos, “Bana gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı. Fenerbahçe’ye ilerleyen maçlarda başarılar diliyorum. Benim Akhisar’daki hedefim, bu takımı Avrupa’ya taşımak. Tabii ki Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi takımlara karşı maçlarımız zor olacaktır. Bunun gibi bağlılık, istek ve özveri olduktan sonra futbolcularımın bunu başarabileceğini inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor’un 12 - 13 maçtır galip gelememeyi hak etmeyen bir takım olduğunu da kaydeden Carlos, "Akhisar Belediyespor yüksek kaliteli oyunculara sahip. Bir ay önce aldığım takımla şimdiki takım arasında fark var. Futbolcular daha neşeli antrenman yapıyor, kendine ve takım arkadaşına güveniyorlar ve sonuç alıyorlar. Art arda iki galibiyet. Şimdi İstanbul Başakşehir maçına hazırlanacağız. Evimizde maçımız. Ben Akhisar Belediyespor’u daha yukarıya taşımayı hedefliyorum." diye konuştu.

Maç içinde duygularını fazla belli etmediği yönündeki bir görüşe de Carlos, “Bu galibiyeti futbolcularım hak etti. Ben çalışmalarımı hafta içinde gerçekleştirdim. Ama çoğu zaman kimse farkında değildir, galibiyeti hafta içinde çalışmalar belirler. Bu mutluluğum geçen haftaki galibiyetten başladı. Daha modern antrenmanlar yapmak, futbolcuları motive etmek, kalitelerini sahaya yansıtmak. Galatasaray’a Başakşehir’e karşı da galip gelsem yine sakinliğimi göstereceğim.” dedi.