Spor Toto Süper Lig Ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Roberto Carlos Geleceği ile İlgili Olarak Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklama ile Akhisar Belediyespor'a veda ettiği iddia edilen Brezilyalı teknik adam, açıklamalarının yalnızca kendilerine inanan taraftarlara teşekkür mahiyetinde olduğunu ifade etti.

Takımdan ayrılıp ayrılmama konusunda henüz bir karar vermediğini belirten Carlos, yönetimle biraraya gelerek son kararını vereceğini, ligin bitmesiyle de bir neticeye varacaklarına inandığını belirtti.

Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamaların bir veda açıklaması olmadığını belirten Akhisar Belediyespor teknik direktörü, yalnızca taraftarlara teşekkür ettiğini çünkü yarın neler yaşanacağını bilmediğini söyledi.

Gelecek sezon mevcut kadronun yüzde 80'inin takımda kalacağını ifade eden Carlos, "Luan, Zokora, Bilal, Güray ve Waz Te gibi sözleşmeleri biten oyuncular ile yeniden oturup konuşulması gerekiyor. Bunun sonucunda kalıp kalmayacaklarına karar verecekler" dedi.