Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı Antrenörü Okan Çevik, takıma katılacak yetenekli sporcular aradıklarını söyledi.

Yeni sezonda takımın başına getirilen Okan Çevik, devam eden altyapı seçmeleri ve transferler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Altyapıyı kontrol altında tutarak A takıma oyuncular kazandırmayı hedeflediklerini belirten Çevik, “Farklı şehirlerden gelen ve kendi altyapımızda bulunan oyuncular ile 2 hafta boyunca 6 günlük deneme antrenmanları yapacağız. Böylelikle hem kendi altyapımızdaki oyuncuları görme fırsatı, hem de yeni yetenekleri keşfetme imkanı bulacağız.” dedi.

Yapılan transferler ile ilgili de bilgi veren Çevik, geçen sezon ki kadrodan kontratları devam eden Caner Ercan ve Kevin Kaspar’ın bu sezonda takımda kaldıklarını belirtti. Aralarına yeni katılan sporcular olduğunu ifade eden Çevik, “Kerem Özkan, Tunahan Dikmen ve Deniz Can Çevik’i kadromuza renklerimize bağladığımızı duyurmuştuk. Geçtiğimiz sezon Sakarya’da olan Melih Yıldız ile de tekrardan anlaştık. Son olarak da Adanaspor’dan Gökper Gen’i kadromuza dahil ettik. Yabancı transferler konusunda da aceleci davranmayarak kaliteli isimlerle çalışmak istiyoruz. Takımımıza en fazla katkı sağlayacak oyuncular ile kadromuzu güçlendiriyoruz. Sakarya’yı hedeflediği yerlere taşıyacak kadroyu oluşturacağız.” diye konuştu.