Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Adana Demirspor maçında aldıkları 1-0'lık yenilgiyi şanssızlığa bağladı.

Adana Demirspor maçı sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, üzgün olduklarını söyledi. İlk 25 dakikada oyunun hakimi olduklarını ifade eden Özköylü, "O dakikalarda girdiğimiz net pozisyonlardan birini gol yapabilsek Adana Demirspor’u sıkıntıya, telaşa sokabilirdik. Strese girip oyun düzenlerinde risk alabilirlerdi. Biz de bunları daha iyi kullanabilirdik ama 25. dakikadan sonra ciddi bir Adana Demirspor baskısı yedik. Özellikle, yan toplar, kenardan gelen ataklardaki pozisyonlar ve o noktada Adana Demirspor’un yakaladığı pozisyonlar var. İlk 25 dakika gerçekten iyiydik ama ikinci 20 dakikada düşündüğümüz gibi olmadı." dedi.

İkinci yarıda daha derli toplu olduklarını anlatan Özköylü, şanssızlıktan yakındı. Buna rağmen play-off yarışındaki iddialarını sürdürdüklerini anlatan Özköylü, "Hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmak gibi bir düşüncemiz yok. Biz zaten ayağa kalkmış bir takımız, tekrar düşmememiz lazım. Kazanabilsek, belki ikincilik için iddialı konuma gelebilirdik çünkü bu ligde herkes puan kaybediyor. O yüzden umudumuzu kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Özköylü, geçtiğimiz günlerde bir basın mensubuyla yaşadığı olumsuz durumla ilgili bir soruya ise "Bir musibet bin nasihate değer diye bir atasözümüz var, işte yaşadığımız talihsiz olay oldu. Bu konudan sonra bizim de kendimizi çek etme fırsatımız oldu. O durumda tabii ki değişmemiz gerektiğini, daha oturaklı daha sakin ve orada duran teknik adama daha yakışan bir duruş olması gerekiyordu. Artık bundan sonra böyle olacak." diye cevap verdi.