Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bugün oynadıkları oyunun karşılığının bir puan olduğunu, bunun kendileri için iyi göründüğünü söyledi.

Gençlerbirliği ile Sivasspor arasında oynan ve golsüz tamamlanan karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

Oyunun denk bir müsabaka şeklinde geçtiğini belirten Sergen Yalçın, "Son 10 dakika hariç yan toplardan birkaç pozisyon verdik. Gol yiyebilirdik. Ama öncesinde birkaç pozisyona girdik. Ancak bugün iyi oynadığımız pek söylenemez. İyi bir mücadele ortaya koyamadık. Bu gibi maçlar olacak. Araka arkaya maçlar oynadık. Oyuncularda yorgunluk olması normal. Bugün oynadığımız oyunun karşılığı bir puan. Bizim için iyi görünüyor. Bu maçı unutup bundan sonraki maçlar konsantre olmamız lazım. Şimdi önümüzde bir kupa ve Beşiktaş maçları var." şeklinde konuştu.

Öte yandan maç saatleri hakkında federasyona eleştirilerde bulunan Yalçın, "Sezonluk maç programı açıklıyorlar. Geçen hafta saat sekizde oynuyoruz, sonra dönüyoruz saat bir buçukta oynuyoruz sonra tekrar sekizde oynuyoruz. Oyuncuları bu maçlara konsantre etmek kolay olmuyor. Program yapılırken oyuncularda düşünülmesi lazım. Sürekli programlar büyük takım maçlarına göre yapılmamalı." ifadelerini kullandı.