Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evlerinde koruma altında bulunan 9 kız ve 9 erkek çocuğu, Buzda Yeşeren Hayatlar Projesi kapsamında, Erzurum’da buz sporları ile ilgili etkinliklere gönderdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile arasında imzalanan protokolü kapsamında Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan 10-15 yaş grupları arasında 9 kız ve 9 erkek çocuk Erzurum’da, buz sporlarıyla ilgili temel tanıtım ve eğitim dersleri verilen etkinliklere katılacak. 6 ay sürecek proje kapsamında gençler, buz hokeyi, curling ve short track sporlarını öğrenecek.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak, "18 öğrencimizi kış sporu malzemelerini aldıktan sonra Gençlik Liderimiz Şenol Demir nezaretinde Erzurum’a gönderdik. Öğrencilerimizin çok keyifli anlar geçirdiklerinin farkındayız. Bu da bizi oldukça mutlu ediyor." dedi.