Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, savaş gibi bir maç geçtiğini ama kazadıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Eskişehirspor'un Gençlerbriliği'ni deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe değerlendirmede bulundu. Bu maçın baya savaşa benzeyen bir maç olduğunu ifade eden Alman teknik adam, ''Yoğun bir maç geçti. Sevinen taraf Eskişerhirspor oldu. Takımımın mücadelesinden çok memnunum. Tabiki ilk 70 dakika daha iyi oynadık. Son 20 dakika savumaya geçtik ve tüm topları dışarı attık. Bu çok iyi olmadı daha sağlam oynamamız lazımdı. Puan durumuna baktığımızda alt tarafta olan takımın bu şekilde mücadele ettiği ve kazandığı için oyuncularımı tebrik ediyorum.'' dedi.

Kupa karşılaşmasında Gençlerbirliği'ne karşı etkisiz bir kadro çıkarması yönünde ki eleştiriye ise Sikibbe şu yanıtı verdi, ''Kesinlikle kupayı gözden çıkarmadık. Bu aralar çok sakat oyuncumuz oldu. Kupa maçında Boffin, Laval ve Sisoko takımla beraber olamadı. Bu maçta ise Sezer ve Diego yoktu. Bu sakatlıklarımızı en yakın zamanda iyileştimeye bakıp Beşiktaş karşısına daha iyi çıkmak istiyoruz.''