Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, rakipten daha iyi futbol oynadıklarını ve kazandıklarını söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 20. hafta karşılaşmasında Bursaspor’u 3 – 2 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bilic, "Bizim için harika bir gün ve galibiyet oldu. İki iyi takımın mücadelesi vardı. Rakipten daha iyiydik ve kazandık. Oyuncularımın azminden dolayı mutluyum. Çok değerli bir 3 puan aldık." dedi.

HAKEMLİK TÜRKİYE’DE ZOR MESLEK

Hırvat teknik adam hakem hatalarının sorulması üzerine, Türkiye’de hakemliğin zor olduğunu ama önemli olanın hakemin kasıtlı olarak hata yapmadığını hissettirmesi olduğunu belirterek, şöyle cevap verdi:

"Üç karardan ikisi bizim aleyhimizde. Hakemlik mesleğini icra konusunda Türkiye’den zor bir ülke yok. Bu kadar yoğun geçen bir maçta iyi bir performans gösterdi. Verilmeyen gollerimiz var ama tam görmedim onlara bakacağım. Bursaspor’un attığı gol bana göre ofsayt, penaltı ise net diyemem ama Kerim Frei fırsatı kullandı ve penaltı kararı verildi diyebilirim. Futbol bir hatalar oyunu ama bugün hakem hata yapsa bile bunu kasıtlı olarak yapmadığını hissettirebiliyor bana göre önemli olan bu."

LİVERPOOL MAÇINDA BÜYÜK ŞANSIMIZ VAR

UEFA Avrupa Ligi’nde rakipleri Liverpool hakkındaki soruya da cevap veren Bilic, Liverpool’un favori olduğunu fakat sadece kağıt üzerinde favori olduğunu söyledi.

19 Şubat Perşembe günü Londra'da karşılaşacakları Liverpool karşısında ligin en iyi takımı olarak mücadelede edeceklerini de belirten Bilic, "Sadece umudumuz yok, çok büyük bir şansımız da var. Kağıt üzerinde Liverpool favori ama sadece kağıt üzerinde. Biz de ligin en iyi takımıyız. Bu da özgüvenimizi artırıyor." dedi.