Beşiktaş’ın yıldız oyuncularından Jose Sosa, Süper Lig'de sonuna kadar mücadele ederek kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.

Takımın kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısına katılan Arjantinli futbolcu, liglerin ikinci yarılarının hep zor olduğunu belirterek, "Her kampta olduğu gibi ikinci yarıya hazır hale gelmek için çalışıyoruz. Takım olarak ikinci yarıya aynı çizgide devam edeceğimize inanıyorum. İlk yarıda yaptığımız hataları tekrarlamak istemiyoruz. Hatalardan ders çıkarmak istiyoruz." dedi.

Türkiye Ligi’ni çekişmeli bir lig olarak nitelendiren Sosa, "Küçük takımlar büyük takımları zorluyor. Lige damgasını vuracak takım, küçük detayları düşünen ve sahaya yansıtan takım olacak." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbolda dün yok bugün vardır. İyi bir kadroya sahibiz. Ligdeki durumumuz iyi. Sonuna kadar mücadele ederek kupayı kaldırmak istiyoruz. Takımımızda tecrübeli ve genç oyuncular yer alıyor. Tecrübeli oyuncular deneyimlerini gençlere aktarıyor. Başarıya ulaşabilecek bir seviyede olduğumuzu düşünüyorum."

Sosa, UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool ile oynayacakları maçın oldukça önemli olduğunu ve UEFA’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini sözlerine ekledi.