Gençlerbirliği Teknik Direktörü Stuart Baxter, Ç. Rizespor maçında yedikleri ikinci golde verilen penaltının çok ucuz olduğunu söyledi.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Çaykur Rizespor’a yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Stuart Baxter, ilk yarıda oyuna iyi başladıklarını belirtti. Stancu’nun sakatlığından sonra takımın toparlanmaya çalıştığını dile getiren Baxter, “O da bizim için olumluydu. İlk yarıda yaratmış odluğumuz birkaç tane gol pozisyonundan yararlanamadık. Rizespor’un ilk yarıda golün dışında pek fazla gol pozisyonuna girmesine müsaade etmedik. Ama maalesef biz öne geçmemiz gerekirken 44. dakikada golü yedik ve devreye 1 - 0 geride girdik.” ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda takıma taktiksel uyarıları yaptıklarını söyleyen Stuart Baxter, “Öne doğru oynamalarını söyledim. Kabul etmemiz gerekiyor, ikinci yarıda takımım çok iyi oynadı. Birkaç tane yüzde yüz gol pozisyonu yarattık. İki tane gol bulduk, öne geçtik. Maçın kritik anları var. Hakemin vermiş olduğu penaltıyı bir daha görmem lazım. Dışarıdan gördüğümüz kadarıyla çok ucuz bir penaltıydı. Üçüncü gole çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Çok kolay 3. golü yedik. Onu takımıma ve savunmaya bir eleştiri getirebilirim. 90 dakikaya baktığımızda bize yazık oldu. Çünkü Rizespor’dan çok daha iyi bir futbol oynadık. Ama maalesef sonuca baktığımız zaman mağlubiyet oldu bizim için.” şeklinde konuştu.

Stancu’nun sakatlık durumuyla ilgili bilgi veren Baxter, “Şu anda fazla bir şey söylemeyiz.Doktoru sorduğumda bileği dönmüştü. Bilek bağlarında sorun var. Sağlık sınıfımız gereken müdahaleleri yapacaktı. Bağlarında ne olduğunu ondan sonra göreceğiz.” diye konuştu.