Samsun Çarşamba Gençlik Merkezi yarıyıl tatil programı kapsamında Futsal (kapalı salon futbolu) Turnuvası düzenledi. 2-6 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Futsal Turnuvası “Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun” sloganı ile başladı. Turnuvada 11 takım mücadele etti.

Turnuvada maçları Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynandı. Turnuva cuma günü oynanan final maçları ile sona erdi. Final maçı Göksu ile Vurgaç takımları arasında gerçekleşti. Final maçında Göksu Takımı, Vurgaç takımını 13-5 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Vurgaç Futsal Takımı turnuvayı ikinci tamamlarken Sinyal Tayfa Takımı da müsabakalarda üçüncü oldu.

Maçların sonunda kupa ve plaket töreni düzenlendi. Dereceye giren takımlara kupa verilirken diğer takım oyuncuları da ödüllendirildi. Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü İlkay Aydın yaptığı konuşmasında, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yarıyıl tatilini spor yaparak değerlendirmek isteyen öğrencilerimiz için “Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun” sloganı ile proje başlatıldığını vurguladı. Aydın: “Başlatılan proje kapsamında düzenlenen ve 2 Şubatta başlayan Futsal turnuvası, Çeyrek Final, Yarı Final ve Final maçlarını içeren bir haftalık program sonucunda 6 Şubat Cuma günü sona erdi. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.